21.-22.09.2023/Festival ‘Modro i zeleno’ u Makarskoj

Podsjećamo da Dodjela prestižne glazbene nagrade u organizaciji Zadužbine Milana Mladenovića seli u Makarsku, gdje će se prigodno obilježiti i rođendan frontmena kultne grupe EKV.
Milanu Mladenoviću je Makarska, osim što mu je bila ljetni dom, bila i inspiracija za mnoge pjesme, posebno “Modro i zeleno”, čiji naslov savršeno opisuje ambijent novog glazbenog festivala koji nas u Makarskoj očekuje sutra i prekosutra, 21. i 22. rujna!
‘Modro i zeleno’, festival je koji će svojom raznolikošću, žanrovski šarenim line-upom i inspirativnim ambijentom parka fra Jure Radića, makarsku publiku povesti na glazbenu avanturu.

Headlineri festivala su Partibrejkers i Vojko V, no imena kao što su Artan Lili, Dina Jashari, Rezerve i Pardon – koji će uz Partibrejkerse nositi prvi dan, te Hiljson Mandela, Djeca! i Ki Klop – postava za drugi dan, dodatni su razlog da sredinom rujna posjetite Makarsku!

Riječ je o višestruko nagrađivanim glazbenicima koji svojim radom već duže plijene pažnju alternativne, rock, hip-hop, punk, ali i pop scene, stoga je ‘Bablje lito 2023’ savršen trenutak da se pridružite makarskoj publici i guštate u dvodnevnom programu festivala koji spaja naizgled nespojivo.
EKV, Zabranjeno Pušenje, Crvena Jabuka, Psihomodo Pop i mnoga druga zvučna imena, kroz nezaboravne koncerte, ton, harmoniju ili liriku makarske uspomene vuku kroz svoje pjesme, pa je Modro i Zeleno prirodan poligon za nove inspiracije.


🔵21.09.🔵

18:00 – EKV na pločama DJ Garmaz
19:30 – Live Stream dodjela Nagrade
20:15 – Dina Jashari
21:15 – Rezerve
22:15 – Partibrejkers
23:45 – Artan Lili
01:00 – Pardon


🟢22.09.🟢

18:00 Glazbeni kviz
20:15 – Ki Klop
21:15 – Djeca!
22:15 – Vojko V
23:45 – Hiljson Mandela

Zabilježite 21. i 22. rujna: Modro i zeleno, festival u organizaciji Turističke zajednice i Grada Makarske za koji ne trebate ulaznicu, i svi koncerti su besplatni!

▶Program počinje u 20 sati!
▶Ulaz je besplatan!

Dodatne informacije pronađite na društvenim mrežama