More (i planina) priča! – Storytelling vikend u Makarskoj

More (i planina) priča – Storytelling Weekend – dvodnevna je manifestacija koja će se održati prvi put u Makarskoj, 20. i 21. listopada 2023.

Storytelling weekend proširit će ponudu postojećih manifestacija u Makarskoj i zasigurno podići kvalitetu turističke ponude te promicati grad Makarska, ali i Makarsku rivijeru. Dvodnevni događaj, u koji će biti uključeni iskusni pripovjedači s Makarske rivijere i Zabiokovlja, sudionici projekta Splitsko-dalmatinske županije „Dalmacija Storytelling destinacija“ te poznate pripovjedačice iz Makarske, Omiša, Šibenika i Zagreba. Storytelling weekend u Makarskoj organizator planira pozicionirati na platformi Splitsko-dalmatinske županije „Dalmacija Storytelling Destinacija“ – www.dalmatiastorytelling.com.

Nit vodilja svih priča su more, planina i priroda kojom je „obgrljena“ Makarska rivijera. Svaka priča ima odgojno-obrazovni učinak, potiče na razmišljanje, naglašava važnost prirodne baštine, pomaže uočiti važnost održivog turizma te razvija komunikacijske i socijalne vještine.

Ulaz na događaje je BESPLATAN i svi ste DOBRODOŠLI. Obavezna prijava na radionice u subotu, 21.10.2023 u 15.00 sati, na e-mail: vodici.rivijera.zabiokovlje@gmail.com ili 098 1812 747 (WhatsApp, Viber)