LITO U GRADU/Program za srpanj

Nakon odlične lipanjske uvertire, približavamo se samom vrhuncu „Lita u gradu“! Pogledajte što smo vam sve pripremili!

🔵 Filmoljupci će doći na svoje jer nam Kino Mediteran seli u Ljetno kino, a kao i inače, donosi nabolje naslove svjetske i domaće kinematografije. Najmlađi će se obradovati popularnim Minionsima i Tarzanu, a odrasle pozivamo na filmove Hit Man, Žarko, razmazit ćeš dite!, Raj, Povedi me do mjeseca, Čovjek koji nije mogao šutjeti i Veni Vidi Vici.

🟠 U srpnju krećemo i s ribarskom večerima ponedjeljkom, a Maestrale možda ne može donijeti temperaturno osvježenje, ali donosi vam ono kulturno! Vinko Ćemeraš uz pratnju Petre Šošić, izvanredna predstava „Od tišine do glazbe“, nastup klape Muccrum i Berulia te duo Hojsak i Novosel očekuju vas na najljepšim makarskim lokalitetima.

🔵 Kačićev trg bit će domaćin folkornim društva koji njeguju tradiciju ukrajinskog naroda, a grupa Pavel melodijom će vas odvesti u neka sanjiva vremena s pozornice osvježenog Trga Hrpina.

🟠 U srpnju kreću i nastupi najvećih regionalnih zvijezda u Ljetnom kinu, a otvorit će ih popularni Željko Samardžić. Ljetno kino ugostit će i trenutno najpopularnije predstave kao što su ‘Da sam ja neko’ Enisa Bešlagića, Anđelkinu ‘Što me opet snađe’ i Macinu ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’.