08.07./Ribarska večer – Program i regulacija prometa


08.07.2024. TZ Makarska organizira manifestaciju ”Ribarska večer”. S obzirom na to da je planirano zatvaranje gradske rive za promet, obavještavamo vas o sljedećem:

🔵 Gradska riva u Makarskoj će dana 08.07.2024. od 15 sati biti zatvorena za sav promet vozilima od križanja trajektnog pristaništa do hotela Porin.

🔴 Promet vozilima će se preusmjeravati ulicom Stjepana Radića i dalje prema autobusnom kolodvoru. Molimo sve vlasnike motornih vozila i motora da preparkiraju svoja vozila s gradske rive najkasnije do 09:00 sati ujutro s obzirom na to da riva mora biti prazna za potrebe održavanja ribarske večeri. Promet se može odvijati do 15.00 sati, ali je parkiranje zabranjeno.

🔵 Parkirati se možete na parkingu ispred hotela Osejava, novom parkingu u sklopu Franjevačkog samostana u centru kao i na ostalim parkinzima u gradu. Djelatnici policije i komunalnog redarstva će vršiti kontrolu i regulaciju prometa tog dana. Planirano otvaranje prometa za vozila gradskom rivom je u 01:30 sati ujutro.


🔵 Ribarska večer započinje od 19:30 sati ispred zgrade grada Makarske gdje vas očekuje natjecanje za djecu (Alka u karioli).

🔴 U 20:40 sati na gradskoj rivi nastupa promenada Gradske glazbe. U 21:00 sat pozdravni govor i koncert, a u 22:30 sati održava se natjecanje u potezanju konopa za muškarce i žene.

🔵 Nakon natjecanja slijedi nastavak glazbenog programa, a tijekom koncerta održava se i biranje Miss Ribarske večeri. Kao i u svakom natjecanju, za sve natjecatelje osigurane su nagrade!