3. konferencija pustolovnog turizma Srednje Dalmacije

Pozivamo Vas na 3. konferenciju pustolovnog turizma Srednje Dalmacije, koja će se održati u srijedu, 14. ožujka u 10 sati u ŽK Split, Obala A. Trumbića 4.

Konferencija se organizira slijedom interesa Sekcije Zajednice pustolovnog turizma pri Županijskoj komori Split.

Ovom konferencijom želi se sve dionike u turizmu,  posebno agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta te djelatnike hotela, hostela i kampova upoznati s ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske županije, koja predstavlja mogućnost produljenja boravka gostiju, a time i produljenja sezone.

U prvom dijelu konferencije predstavit će se različite aktivnosti koje je moguće ponuditi turistima na području Splitsko-dalmatinske županije poput planinarenja, bicikliranja, spuštanja niz kanjon rijeke Cetine, raftinga, vožnje u kajacima i sl.

U drugom dijelu konferencije bit će organizirani B2B susreti, kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s agencijama-izvođačima pustolovnih aktivnosti dobiti sve potrebne informacije o predstavljenim aktivnostima u obliku gotovih programa, koje u konačnici mogu ponuditi svojim gostima.

Na konferenciju se pozivaju svi dionici u turizmu, posebno djelatnici koji rade u izravnom kontaktu s turistima (djelatnici na info pultovima, recepcijama i sl.)

Prijaviti se možete svojim kontakt podacima na nbusic@hgk.hr, najkasnije 13. ožujka do 12 sati. 

Program Konferencije pustolovnog turizma SD