Edukacije za privatne iznajmljivače u Makarskoj

Pozivamo vas da prisustvujete na besplatnoj edukaciji i radionici za privatne iznajmljivače. Ove godine, kao i prošlih godina, održavamo ciklus „Edukacija za privatne iznajmljivače“. Naglasak ovogodišnjeg ciklusa je na povezivanju s lokalnim turističkim agencijama i ponudi koju ima Centralna Dalmacija.

Proteklih godina ove edukacije su ocijenjene kao vrlo kvalitetne i korisne od strane polaznika, većinom privatnih iznajmljivača. Atmosferu s edukacija možete pogledati u ovom videu, a prošlogodišnje edukacije i razne korisne informacije, možete vidjeti na web stranici Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, u kutku za privatne iznajmljivače, na slijedećem linku:

http://www.dalmatia.hr/edukacija/

Zbog toga Vas pozivamo dana 24.03. (subota) 2018. godine,  dođete u hotel Miramare u Makarskoj, u 9,00 sati.

Kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji, molimo Vas da se prijavite na sljedećem linku: http://pxlme.me/uVtUct-9

Prvih 30 iznajmljivača koji se prijave, imaju zajamčeno mjesto na edukaciji.

Detaljan „Program edukacija“ sa temama, rasporedom predavanja, predavačima, satnicom i detaljima programa nalaze se u privitku ovog e-maila.

Dan prije edukacije, u petak 23.03. od 17-20:30 sati u hotelu Miramare održavamo interaktivnu radionicu «Kako unaprijediti kvalitetu komunikacije s gostima i agencijama na engleskom jeziku?» na kojoj možete saznati kako poboljšati prodaju i olakšati sebi komunikaciju s gostima. Opis radionice imate na linku: http://pxlme.me/zcqzHaqZ

Ukoliko ste zainteresirani, prijaviti se možete na sljedećem linku: http://pxlme.me/BJkaj0GN

Ukoliko imate problema s online prijavom, možete se prijaviti i telefonskim pozivom u urede TZ-a na području rivijere; BRELA – 618 455, BAŠKA VODA – 620 713, MAKARSKA – 612 002, PODGORA – 678 942 i TUČEPI – 623 100 te osigurati svoje mjesto.

Prvih 30 koji potvrde dolazak osigurati će svoje mjesto na edukaciji. Za sve informacije stojimo na raspolaganju.

Organizatori: TZ SDŽ, Privatna srednja škola Wallner, lokalne TZ (Brela, Baška Voda, Tučepi, Podgora).

Pogledajte program radionice