Konferencija "Putničke agencije partneri u Makarskoj"

9. travnja 2018. u 10:00 sati u hotelu Meteor – TV salon -
Organizatori: HGK Županijska komora Split i Turistička zajednica Makarske


Konferencija će u svom prvom dijelu imati dvije teme i to:
1. Putničke agencije partneri domaćinima
2. Agencije pustolovnih oblika turizma – izletnički programi

Prvom temom konferencije želi se pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s prednostima rada sa putničkim agencijama.
Drugom temom se želi sve agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta, zatim djelatnike hotela, hostela, kampova te pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati sa ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske županije, koja predstavlja mogućnost produljenja boravka gostiju, a time i produljenja sezone te bolje popunjenosti kapaciteta.

Nakon upoznavanja svih sudionika s temama, u drugom dijelu konferencije bit će održani B2B susreti (individualni sastanci), kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s agencijama- posrednicima u prodaji privatnog smještaja te izvođačima pustolovnih aktivnosti dobiti sve potrebne informacije.

Na konferenciju se pozivaju svi pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu, hoteli, hosteli, kampovi te agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta s područja Makarske rivijere.

Prijaviti se možete svojim kontakt podacima na nbusic@hgk.hr, sanja@makarska-info.hr najkasnije do 5 travnja.

Program konferencije


Za sve informacije kontakt-osoba u ŽK Split je Nataša Bušić, Odsjek za turizam, nbusic@hgk.hr, tel. 021/321-118. te Sanja Glavina, sanja@makarska-info.hr TZG Makarska 021/612-002.