Nextbike sustav javnih bicikala

Nextbike sustav javnih bicikala napokon je od ove godine na raspolaganju svim Makaranima i posjetiteljima našeg grada! Uvođenjem sustava javnih bicikala, Grad Makarska postaje šesti nextbike grad u Hrvatskoj i pridružuje se uglednom društvu koje čini više od 100 ekološki osviještenih nextbike gradova u svijetu!

Što su to javni bicikli?

Nextbike je najzabavniji, najzdraviji, ekološki najčišći i najbrži oblik prijevoza, jednako atraktivan za građane i turiste. Javni bicikli proširuju turističku ponudu i produljuju turističku sezonu!

Kako bi se aktivirao korisnički račun potrebno je uplatiti 79 kuna godišnje članarine. Taj iznos ostaje na korisničkom računu kao „kredit“ za unajmljivanje bicikala pri čemu je prvih 30 minuta besplatno svaki dan, a ukoliko dnevno prelazite tih 30 minuta, svaki sljedeći sat račun se umanjuje za 8 kuna po satu.

Osim u Makarskoj, nextbike korisnički račun vrijedi u svim nextbike gradovima u Hrvatskoj i u preko 100 gradova u svijetu bez potrebe za ponovnom registracijom!

Pokretanjem sustava javnih bicikala, Grad Makarska postaje dio nextbike zajednice te istovremeno svojim građanima omogućuje povoljan, ekološki i ekonomski održiv način javnog prijevoza.

Iznajmljujete sobe ili apartmane? Iskoristite tourist bike opciju!

Proširite svoju turističku ponudu i unaprijedite poslovanje! Odabirom nextbike usluge nemate nikakvih troškova. Nextbike osigurava kompletnu korisničku podršku, održavanje bicikala, marketing i promociju nextbike usluge. Postanite nextbike partner i ostvarite proviziju!

Za sve informacije obratite nam se na info@nextbike.hr, putem nextbike Croatia Facebook stranice ili pozivnog centra na 01 777 6534.


nextbike - Sustav javnih bicikala (PDF dokument)