Poziv na na konferenciju Putničke agencije partneri domaćinima

Pozivamo Vas na konferenciju Putničke agencije partneri domaćinima koja će se održati u četvrtak, 16. ožujka u 10 sati u Županijskoj komori Split, Obala Ante Trumbića 4.

Ovom konferencijom želi se pružateljima usluga obiteljskog smještaja (domaćinima) približiti djelatnost putničkih agencija, koje privatnim iznajmljivačima mogu olakšati poslovanje i podići ga na nivo koji zahtjeva suvremeno turističko tržište. Svojim iskustvom, agencije su u mogućnosti osigurati domaćinima prednosti nužne za bolje pozicioniranje na konkurentnom turističkom tržištu.

U prvom dijelu konferencije predstavit će se prednosti poslovanja s putničkim agencijama u kontekstu predstavljanja smještajnih jedinica: predstavljanje na više turističkih portala odjednom, na izvornom jeziku gosta, uz mogućnosti naplate na više načina (gotovinom, kreditnim karticama, bankovnom doznakom, paypal...), uz storno troškove u slučaju otkaza, bez potrebe otvaranja PDV identifikacijskog broja i plaćanje PDV-a te uz podršku na licu mjesta.

U drugom dijelu konferencije bit će organizirani individualni, poslovni susreti između putničkih agencija i pružatelja usluga obiteljskog smještaja.

Bitno je naglasiti da izbor poslovanja s putničkim agencijama ne mora značiti odustajanje od samostalnog punjenja kapaciteta.

Prijave se vrše na nbusic@hgk.hr  (ime i prezime, kontakt tel. / mob., mail adresa), najkasnije do 14. ožujka u 13 sati.

Program i poziv za konferenciju nalaze se u pratećim dokumentima.

Kontakt-osoba u ŽK Split je Nataša Bušić, Odsjek za turizam, tel. 021/321-118, nbusic@hgk.hr.


Poziv na konferenciju (PDF dokument)


Program konferencije (PDF dokument)