5. izdanja Foruma obiteljskog smještaja u organizaciji HGK – Županijske komore Split

5. izdanja Foruma obiteljskog smještaja u organizaciji HGK – Županijske komore Split

  5. izdanja Foruma obiteljskog smještaja u organizaciji HGK – Županijske komore Split  29.-30.03.2019. u Sportskom centru Gripe

Otvorene prijave za 5. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS)


Pozivamo vas na 5. Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Ovogodišnji FOS dolazi u Split te će se održati 29. - 30. 3. 2019. u Sportskom centru Gripe.


Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan rezerviran je za institucionalne teme kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu, predstavljanje jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak te održiva sigurnost u turizmu.
Posebno izdvajamo uvijek aktualno porezno savjetovanje o poreznim obvezama pružatelja smještaja u domaćinstvu.


Drugi dan u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Izdvajamo prezentacije o prednostima rada s Booking.com i putničkim agencijama te ponudi pustolovnih aktivnosti kao dodatne usluge. Specijalizirani blok donosi teme dizajna interijera i profesionalnog fotografiranja, pravilnog posluživanja doručka te poslovnog bontona.


Za vas smo pripremili i B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga uz izravne prezentacije krajnjim kupcima.


Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za vaše objekte – dođite i uspješno započnite turističku godinu.


Napominjemo da je sudjelovanje na FOS-u besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta u dvorani molimo vas da svoj dolazak potvrdite putem linka https://fos.hgk.hr/forum/5-forum-obiteljskog-smjestaja/

Veselimo se vašem dolasku!

GLAVNI PARTNER-TURISTIČKA ZAJEDNICA SDŽ