Aktiviraj pristupačnost

BESPLATNO PREUZMITE PROMOTIVNE FOTOGRAFIJE GRADA MAKARSKE

BESPLATNO PREUZMITE PROMOTIVNE FOTOGRAFIJE GRADA MAKARSKE

Dragi suradnici i turistički djelatnici,

U razdoblju smo u kojem potencijalni posjetitelji razmišljaju o izboru  destinacije koju žele posjetiti. Internet i društveni mediji omogućuju turistima da iz udobnosti svog naslonjača prouče potencijalno mjesto odmora. Fotografije govore više od 1000 riječi, a postale su i naš glavni način izražavanja. Na našoj web stranici nudimo vam besplatno preuzimanje fotografija u visokoj rezoluciji svrstanih u 5 kategorija kako bi vam omogućili što lakše snalaženje. U kategorijama 'Panorama', 'Priroda', 'Plaže', 'Povijest i kultura' i 'Aktivnosti' možete pronaći raznovrsne fotografije koje će se redovito nadopunjavati. U slučaju da niste sigurni u kojoj kategoriji se nalazi vaš željeni motiv, fotografije možete i pretraživati pomoću ključnih riječi.

Velika potražnja za fotografijama potaknula nas je na izradu ovog rješenja, a cilj je olakšavanje cjelokupnog procesa dostave istih zainteresiranim dionicima. 

 

Baza fotografija od danas je aktivna, a možete je pronaći na poveznici. Uživajte u fotografijama grada Makarske, a mi aktivno nastavljamo s nadopunjavanjem novih!


Napominjemo da je autorsko djelo (materijal) dostupno na korištenje uz obvezno navođenje TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA MAKARSKE kao izvora, te dodatno imena i prezimena odnosno naziva autora materijala.