Aktiviraj pristupačnost

MAKARSKA - Posebna regulacija prometa u gradu 29. i 30. rujna

U razdoblju od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine u Hrvatskoj će se održati 6. izdanje Međunarodne biciklističke utrke CRO Race 2021. čija treća etapa starta 30. rujna u Primoštenu, a završava u Makarskoj.

Iz Grada obavještavaju građane da se dan uoči utrke u srijedu 29. rujna i na sam dan održavanja utrke u četvrtak 30. rujna, u cilju sigurnosti sudionika utrke i građana, uvodi poseban režim prometa u gradu Makarskoj.

Dana 29. rujna 2021.(SRIJEDA) od 21,00 sat promet će biti obustavljen ulicama: Obala kralja Tomislava(riva) od križanja s Ulicom Stjepana Radića (trajekt), Marineta, Franjevački put, a zatvoreno će biti i parkiralište ,,Rupa”.


Za potrebe postavljanja infrastrukture za manifestaciju najkasnije do 30. rujna 2021.(ČETVRTAK) u 8,00 ujutro moraju biti slobodna sva parkirališna mjesta u ulicama: Ulica kralja Zvonimira, Obala kralja Tomislava, Marineta, Franjevački put, te gradska parkirališta ,,Rupa” i ,,Osejava”. Automobile koji ne budu uklonjeni na vrijeme premjestit će specijalno vozilo o trošku vlasnika.


Dana 30. rujna 2021.(ČETVRTAK) od 6,00 sati promet se obustavlja ulicama: Ulica kralja Zvonimira(od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV. kod supermarketa Tommy), Obala kralja Tomislava, Marineta, Ulica Franjevački put. Na dan utrke bit će obustavljen promet i u svim sporednim ulicama koje imaju izlaz na ulice koje čine trasu utrke(Ulica kralja Zvonimira, Obala kralja Tomislava, Marineta, Franjevački put). Poseban režim prometa trajat će sve do završetka utrke i odlaska svih sudionika i pomoćnog osoblja.