Aktiviraj pristupačnost

Poziv na solidarnost: pomoć područjima stradalima u potresu u Sisačko - moslavačkoj županiji

Poziv na solidarnost: pomoć područjima stradalima u potresu u Sisačko - moslavačkoj županiji

Na veliku žalost, svjedoci smo strašnih posljedica, gubitka života, uništene imovine te narušenog mentalnog i fizičkog zdravlja i sigurnosti ljudi na području Sisačko - moslovačke županije uslijed razornih potresa koji su se dogodili 28. i 29. prosinca 2020. s epicentrom u Petrinji i Strašniku, mjestu nedaleko od Petrinje. 

 

S obzirom na veliki broj upita iznajmljivača kako ponuditi svoju kuću ili apartman za ljude pogođene potresom. Turistička zajednica grada Makarske poziva iznajmljivače koji su u mogućnosti ponuditi svoj smještaj ugroženim od potresa u Petrinji i okolici da ispune podatke u google formi ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMgrS--ZEUeQz4We5USsv6-CtXAU0TEdwZ6Xrh_fFst6wosw/viewform ) ili se jave na e-mail kako bi iste uputili na daljnju koordinaciju nadležnim službama.

 

Potrebno je poslati sljedeće podatke:

  • ime i prezime
  • kontakt broj
  • adresu smještaja
  • kapacitet smještaja

 

Ujedno koristimo priliku, da nas sve skupa pozovemo na solidarnost i doprinos građanima Petrinje, Siska, Gline i okolice u ovim teškim trenucima, bilo osobnim donacijama nužnih potrepština ili uplatom novćane pomoći na posebni račun koju je u tu svrhu otvorila Vlada Republike Hrvatske.  Vjerujemo u veliku srce sviju vas, spremnost i odvažnost za pomoć unesrećenima.

Svima Vam želimo puno zdravlja uz želje da nam nova godina donese privatne i poslovne uspjehe!