Aktiviraj pristupačnost

UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU - Besplatna turistička tura

UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU - Besplatna turistička tura

U sklopu projekta ''Upoznaj svoju zemlju'', a u povodu Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Makarske, u nedjelju, 15. siječnja 2023. g.  za sve građane i posjetitelje Makarske i Makarske rivijere organizira besplatnu turističku turu kroz grad Makarsku.

Riječ je o akciji koju je pokrenula Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske uz potporu Hrvatske turističke zajednice, a kojoj se pridružila i Turistička zajednica grada Makarske. Namjera ove akcije je na drugačiji način obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske te ukazati na važnost nacionalnog identiteta i bogate kulturne baštine. Besplatna turistička tura namijenjena je prvenstveno lokalnom stanovništvu s ciljem da upoznaju svoj grad te postanu ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svim posjetiteljima i turistima.

Kao i u svim drugim gradovima koji su se pridružili akciji, početak je u 12,00 sati, u nedjelju, 15. siječnja, a polazište ispred ureda Turističke zajednice grada Makarske (na rivi), Obala kralja Tomislava 16.